Kritik af Romain Grosjean – “Han er ikke længere velkommen i Indycar”

I Formel 1 var han en hård hund. Og nu har nogle Indycar-kørere tilsyneladende tabt tålmodigheden med Kevin Magnussens tidligere holdkammerat. 


Han havde ikke det bedste ry i Formel 1. Og i Indycar-serien er det bestemt heller ikke hele feltet, der bryder sig om Kevin Magnussens tidligere Haas-holdkammerat, Romain Grosjean.

Under weekendens løb på Barber Motorsports Park-banen i Alabama var franskmanden da også involveret i flere sammenstød. Blandet andet med sin holdkammerat hos Andretti Autosport, Colton Herta.

Og hvor den nærmeste kollega forsat har forståelse for ‘at Grosjean har en hårdere kørestil’, så er der hverken forståelse eller rosende ord fra rivalen Graham Rahal, som også stødte på franskmanden i løbet af weekenden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Efter kørernes sammenstød på løbets 87. omgang fik Graham Rahal over radioen sagt, at det var sjovt at køre ræs mod alle i feltet. Alle lige bort set fra Grosjean.

– Du kan ikke lære en gammel hund nye kunster. Det her er helt på linje med hans (Grosjeans, red.) ry fra Europa. Jeg er færdig med at være flink. Den her fyr er ikke længere velkommen i Indycar, sagde Graham Rahal til journalister efter løbet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Romain Grosjean selv beskriver sin kamp med Graham Rahal som en del af løbet.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk