Kræftramt racerkører takker fans: “Jeg har været heldig”

Foto: PR

Casper Elgaard skulle egentlig have været tilstede på Le Mans-banen i Frankrig i sidste weekend. I stedet tog racerkøreren hul på kemobehandling mod kræft. Nu takker han for fans for søde og venlige beskeder.

– Kræften er flyttet ind i den forkerte krop.

I sidste uge fortalte den danske racerkører Casper Elgaard, at han desværre er blevet ramt af kræft, og at det satte en stopper for hans Le Mans-planer. I hvert fald i år. Danskeren, som også har vundet Le Mans, regner dog stærkt med at banke kræften ud af kroppen.

Og i en video på sin Instgram-profil takker han for alle de mange søde og venlige ‘god bedring’-beskeder, han har modtaget, siden han valgte at dele den kedelige nyhed med omverden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Tusinde tak for alle jeres beskeder, siger en hætteklædt men tydeligt bevæget Casper Elgaard i videoen.

Samtidig siger racerkøreren, at han har været heldig, at sygdommen er fundet i et tidligt stadie. Går alt, som det skal, får Casper Elgaard sin sidste kemobehandling om 12 uger, fortæller han selv i videoen.

Han erkender dog samtidig, at han har det svært med ikke at være i kontrol med situationen. Det, siger han, bliver den største udfordring for ham i de kommende måneder.

Casper Elgaard slutter da også den 2 minutter og 56 sekunder lange video med endnu engang at sige tusinde tak for alle de beskeder, han har fået efter at have delt den triste nyhed.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Dem sætter jeg stor pris på. Hver og en af dem, siger han.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk