Kræftramt racerkører takker fans: “Jeg har været heldig”

Foto: PR

Casper Elgaard skulle egentlig have været tilstede på Le Mans-banen i Frankrig i sidste weekend. I stedet tog racerkøreren hul på kemobehandling mod kræft. Nu takker han for fans for søde og venlige beskeder.


– Kræften er flyttet ind i den forkerte krop.

I sidste uge fortalte den danske racerkører Casper Elgaard, at han desværre er blevet ramt af kræft, og at det satte en stopper for hans Le Mans-planer. I hvert fald i år. Danskeren, som også har vundet Le Mans, regner dog stærkt med at banke kræften ud af kroppen.

Og i en video på sin Instgram-profil takker han for alle de mange søde og venlige ‘god bedring’-beskeder, han har modtaget, siden han valgte at dele den kedelige nyhed med omverden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Tusinde tak for alle jeres beskeder, siger en hætteklædt men tydeligt bevæget Casper Elgaard i videoen.

Samtidig siger racerkøreren, at han har været heldig, at sygdommen er fundet i et tidligt stadie. Går alt, som det skal, får Casper Elgaard sin sidste kemobehandling om 12 uger, fortæller han selv i videoen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Han erkender dog samtidig, at han har det svært med ikke at være i kontrol med situationen. Det, siger han, bliver den største udfordring for ham i de kommende måneder.

Casper Elgaard slutter da også den 2 minutter og 56 sekunder lange video med endnu engang at sige tusinde tak for alle de beskeder, han har fået efter at have delt den triste nyhed.

– Dem sætter jeg stor pris på. Hver og en af dem, siger han.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk