Reklame:

Kontroversiel dansk værkstedskæde solgt – nu er det godkendt

Tilbage i marts kunne den danske bilimportør Nic. Christiansen meddele, at firmaet havde købt kontrollen med værkstedskæden Skorstensgaard. Først nu er det godkendt.

De danske konkurrencemyndigheder har godkendt Nic. Christiansen Gruppens opkøb af værkstedskæden Skortstensgaard.

Kæden, der rummer 22 værksteder, har flere gange været genstande for mediernes opmærksomhed. Bl.a. på grund af vilde udsagn som ‘at værkstedskæden skal kunne se ud i fremtiden’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Desuden har De Danske Bilimportører trukket værkstedskæden i retten. Læs mere om det her.

Med myndighedernes blåstempling af handlen har Skorstensgaard nu helt officelt fået ny ejer. Nic. Christiansen har købt sig til 61 procent af kæden.

LÆS OGSÅ: FDM støtter forslag: “Bilister skal tvinges til at betale mere for diesel”

De resterende dele af kontrollen vil stifterne, brødreparret Anders og Martin Skorstensgaard, der stiftede kæden i 2009, fortsat sidde på.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Opkøbet af værkstedskæden er ikke det eneste, Nic. Christiansen har betalt for i år. Bilimportøren har også købt sig til kontrollen med værkstedskæden ERA Biler og den tyske BMW-forhandler May & Olde.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?