Kommune siger nej: Ingen hundeskov ved streetrace-bane

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Tilbage i september sidste år satte Horsens kommune 1,2 millioner kr. af til etableringen af lovligt gaderæs. Det skal ikke også ligge en indhegnet hundepark på stedet.

En læser af Horsens Folkeblad vil gerne vide, om der ikke – også – kan blive plads til en indhegnet hundeskov på det stykke, hvor en ny streetrace-bane skal etableres. Men kommunen siger nej, skriver avisen.

– Der er jo sat over en million kroner af til projektet, og lige nu er kommunen ved at få foretaget en miljøvurdering. Streetrace vil give meget publikum, og et hegn omkring et areal vil begrænse brugen af området, siger Allan Lyng Hansen, chef for afdelingen for affald, trafik og ejendomme i Horsens Kommune til avisen.

Egentlig var det hensigten, at en miljøvurdering af stedet skulle være klar, så det første lovlige gaderæs kunne afholdes allerede denne somme. Men det forventer Allan Lyng Hansen ikke kommer til at ske.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Til gengæld ser han ikke noget problem i, at andre bruger området, når der ikke er biler og lovligt ræs i nærheden. Om der lige bliver hundeluftere i området, vides ikke. Men området bliver i hvert fald ikke indhegnet til formålet.

Flere billeder: presse-fotos.dk

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk