Kommune melder dækejer til politiet – “Vi er SÅ trætte af de dæk”

Foto: Zachary Keimig

Der ligger over 1.000 ton gamle dæk og flyder. Eller det mener kommunen i hvert fald, og det er man godt træt af.

I den lille landsby Egebjerg i Odsherred Kommune ligger en gammel maskinfabrik. Lige ved siden af ligger der over 1.000 ton gamle, brugte bildæk. Og det er kommunen pænt træt af. Det skriver TV2 Østjylland.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Rasende naboer sagsøger dansk racerløb – “Det larmede”

Faktisk er kommunen så træt af synet af de mange gamle dæk, at man nu har meldt Egebjerg Ejendomsselskab, som ejer dæk-lageret, til politiet. Kommunen mener nemlig at dækkene for længst – faktisk for flere år siden – skulle være omdannet til olie.

Ifølge kommunen har virksomheden Green Energy Cycle, som lejer sig ind på stedet, fået rigtig mange chancer for at gøre netop det. Men nu er tålmodigheden sluppet op. I hvert fald fra Odsherreds kommunes side.

Reklameblok:Egebjerg Ejendomsselskab har ikke villet udtale sig om de mange dæk til TV2 Østjylland. Men Odsherred Kommune siger, at det aldrig har været meningen, at stedet skulle være virksomhedens ‘egen losseplads’.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk