Kom hjem fra biltræf uden bil – Knaldet med 102 km/t i 50-zone

Arkivfoto: presse-fotos.dk

En 22-årig mand fra Søborg måtte for nylig vinke farvel til sin bil og sit kørekort. Manden var til træf i Roskilde, hvor færdselspolitiet stod klar med lasermåleren.

Opdatering: I den første udgave af denne artikel fik vi fejlagtigt skrevet, at hændelsen fandt sted fredag 28. januar. Dette er ikke korrekt. Den rigtig dato er fredag 21. januar. Det er nu rettet i artiklen.

En 22-årig mand fra Søborg må nu finde en anden måde at komme rundt på. Fredag 21. januar mistede han nemlig både sin bil og sit kørekort på Industrivej i Roskilde.

Her stod nogle betjente fra Midt- og Vestssjællands Politis færdselsafdeling klar med måleudstyr. Udstyr som den 22-årige valgte at køre forbi med 102 km/t. Strækningen er en 50-zone. Og da det er en fartoverskridelse på mere end 100 procent, kunne politiet bede manden om at aflevere både kørekort og bilnøgler.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det skriver Midt- og Vestssjællands Politi på Facebook. Den 22-årige blev på stedet sigtet for vanvidskørsel. Politikredsen oplyser dog, at manden ikke protesterede over beslaglæggelsen af bilen.

I udgangspunktet lægger sager om vanvidskørsel op til tre år uden kørekort, en fængselsstraf og en bøde. Men det skal en dommer afgøre i retten.

Flere billeder: presse-fotos.dk

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk