17-årig kørte Suzuki i havnen – havde ikke kørekort

Foto: presse-fotos.dk

Onsdag aften havnede en 17-årige kvinde og dennes veninde i vandet ved havnen i Struer. Det samme gjorde en ældre Suzuki Alto.

På dagen hvor regeringen foreslog, at lade køreskoleelever køre bil uden for undervisningstiden, beviste en 17-årige pige, hvorfor nogle personer bare ikke skal sidde bag rattet.

Hvorfor den 17-årige kørte bilen i havnen, eller præcis hvad der skete inden ulykken, vides ikke. Men sikkert er det, at kvinden ikke havde kørekort. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til TV Midtvest.

Ulykken skete ved en 23-tiden onsdag aften, og ifølge politiet endte bilen med at være ’75 procent dækket af vand’. Oppe af vandet blev den 17-årige sigtet for at køre uden kørekort. Veninden blev også sigtet. Nemlig for at have lånt sin bil ud til en person uden førerret.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
De to kom dog ikke noget til i forbindelse med ulykken. Bilen blev hevet op af vandet senere på natten.

Foto: presse-fotos.dk
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk