Kørte ind i politiet – så røg kørekortet i 10 år

Billedet er ikke relateret til den omtalte sag. Arkivfoto: presse-fotos.dk

En 26-årig mand fra Vig har fået en vild bøde, fængselsstraf og besked på at han ikke må køre bil de næste ti år.

Ti år uden kørekort, fem måneder bag tremmer og 25.000 kr. i bøde. Det er straffen til 26-årig mand fra Vig som i september blev dømt for at køre ind i politiet. Det oplyste Midt- og Vestsjællands Anklagere i et tweet 9. september.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Uden kørekort og med både kokain og alkohol i blodet mistede den 26-årige kontrollen med sin bil som til sidste ende med at påkøre en patruljevogn. Oveni det hele oplyser anklagemyndigheden, at den samme 26-årige mand også blev dømt for tyveri af en minigraver fra en adresse. Minigraveren har en værdi af 250.000 kr.

De voldsomme biljagter er det desværre ikke småt med på de danske veje. Især efter loven om vanvidskørsel blev indført i marts sidste år, har visse bilister sat farten op i håbet om at kunne slippe fra politiet. Det gælder også motorcyklister.

Tilbage i oktober måtte 44-årig mand fra Haslev aflevere sin motorcykel, som han havde udstyret med falske nummerplader, til  Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. Men ikke før han styrtede i forsøget på at stikke af.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk