Kørte ind i lygtepæl – så tog politiet bilen og kørekortet

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Nogle gange skal man bare lade bilen stå. Det lærte en 35-årig mand fra Fyn onsdag aften i denne uge.

Han skulle nok bare have ladet bilen stå. Men det gjorde en 35-årig mand fra Fyn ikke onsdag aften i denne uge. I stedet satte han sig bag rattet, og i byen Asperup pløjede han sin personbil direkte ind i en lygtepæl.

Det stoppede dog ikke bilisten, som kørte fra stedet med lygtepælen på slæb. Langt kom han dog ikke. Efter 250 meter kunne bilen ikke køre længere, og manden forlod bilen til fods. Det fortæller politikommissær ved Fyns Politi Bjarne Tykgaard til Fyens.dk.

Manden slap dog ikke med nogle buler i bilen og en mekanikerregning. Der havde nemlig været flere vidner til mandens kørsel. Og det var én af dem der alarmerede politiet. Senere fandt ordensmagten frem til den 35-årige, som de formodede påvirket af alkohol.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
En mistanke der viste sig at holde stik. Faktisk blæste manden alkometeret så højt op, at politiet kunne sigte ham for vanvidskørsel. Derfor blev han bedt om at aflevere både kørekort og bilnøgler.

Om staten må sælge bilen videre, skal der en dommer ind over sagen for at afgøre.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk