Kørte fire kilometer i BMW på tre hjul – nu er bilen beslaglagt

Foto: presse-fotos.dk

En stærkt beruset polsk mand lod sig mandag aften tilsyneladende ikke mærke med, at han kørte rundt i en ældre BMW 3 Serie på tre hjul.

Personbiler på tre hjul er aldrig slået igennem. Mandag aften i denne uge havde en polsk mand dog tilsyneladende ikke de store problemer, med at hans ellers normalt firehjulede BMW E91 3 Serie kørte rundt på tre hjul.

Det ene hjul havde BMW’en tabt, da bilisten ramte et hus i Storegade i Esbjerg. Bilen kunne dog fortsætte, og manden kørte yderligere fire kilometer. Undervejs ramte han flere parkerede biler. Det fortæller Syd- og Sønderjyllands Politi til TV Syd.

Til mediet fortæller vagthavende Erik Lindholdt, at kredsen fik anmeldelsen om mandens kørsel kl.19.28. Da politiet fik fat i ham, viste det sig, at han var godt bedugget. I hvert fald var promillen et godt stykke over 2.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Foto: presse-fotos.dk

Derfor er mandens BMW, som også er indregistreret i Polen, nu beslaglagt. Selv er bilisten på grund af promillen sigtet for vanvidskørsel.

I forbindelse med sagen efterlyser Syd- og Sønderjyllands Politi vidner. Politiet vil også gerne høre fra folk, som i forbindelse med mandens kørsel har følt sig udsat for fare. Hvis det er tilfældet, kan manden sigtes for overtrædelse af straffelovens paragraf 252. Den handler om fareforvoldelse og kan give helt op til otte års fængsel.

Ses vi til Auto Show?


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk