Kørte en tur i grøften – så tog politiet bilen

Lørdag morgen ringede en bekymrede borger til Nordjyllands Politi. Foran borgeren kørte en bilist noget usikkert. For ikke at sige meget slingerende. 
Foto: Rigspolitiet

Lørdag morgen ringede en bekymrede borger til Nordjyllands Politi. Foran borgeren kørte en bilist noget usikkert. For ikke at sige meget slingerende. 

Lørdag morgen modtog Nordjyllands Politi et opkaldt fra en bekymrede bilist. Foran borgeren kørte en anden bilist med en noget slingerende kurs i byen Gandrup.

Mens borgeren har politiet i røret kan denne oplyse, at bilisten foran pludselig er kørt i grøften.

Det skriver Nordjyllands Politi i døgnrapporten.Og der bliver bilen holdende. Helt indtil en patrulje var fremme ved stedet. Her kunne betjentene konstatere, at bilisten ikke var kommet noget til. Det viste sig, at der sad en noget snøvlende kvinde bag rattet.

Blæste en vild promille
Mistanken om at der var røget alt for meget indenbords fik betjentene bekræftet, da kvinden blev bedt om at puste i et alkometer. Det blæste hun op over 2. I første omgang 2,02 og ved en lignende test få minutter senere blæste kvinden hele 2,12 i promille.

LÆS OGSÅ: UNG GUT STOPPET – TRAILER VEJEDE 2 TON FOR MEGET

Herefter var der ikke så meget at diskutere. Med de nye regler om vanvidsbilisme må politiet nemlig beslaglægge biler fra bilister, hvis promille er over 2.

Bilisten blev derfor sigtet for alkoholrelateret vanvidskørsel, og bilen er beslaglagt med henblik på konfiskation.

 Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk