Mekaniker kørte 238 km/t i Corvette – nu får kunden en ny bil

At en mekaniker kørte for stærkt i en Corvette C8, koster nu forhandleren en ny bil.

Det var nok ikke for at fange mekanikere med tunge højre føder, at Chevrolet introducerede Performance Data Recorder i deres mest hidsige modeller. 


Ikke desto mindre var det den overvågning, en hurtig mekaniker blev fanget af, da han gav gas i en kundebil. Testkørselen skulle afdække, hvorfor bilen, en Corvette C8, ‘opførte sig mærkeligt’, skriver ejeren på Reddit.

Fejlen viste sig siden at være et tændspolekabel. Men mekanikerens kørsel er ikke desto mindre endt på nettet, fordi han fik Corvetten op på 238 km/t på motorvejen.

Mekanikeren er efterfølgende blevet fyret, og nu har historien taget endnu en drejning, skriver The Drive. Forhandleren og Corvette-ejeren er nemlig blevet enige om at dumheden skal koste en ny bil i bytte for den gamle.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Der får mere ekstraudstyr
Og ikke bare får ejeren nu sig en spritny C8 modelår 2022. Bilen bliver også leveret med det udstyr, som hans ‘gamle’ bil manglede. Det er blandt andet et særligt ‘lift-kit’ til undervognen, som koster 2.260 dollars.

Desuden betaler forhandleren den ‘salgs-afgift’, der på bilen. Hvad der skal ske med den sorte Corvette, som mekanikeren kørte stærkt i, er endnu uvidst. Det forklarer indehaveren af Fremont Chevrolet til The Drive.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Indehaveren er selv Corvette-samler, så måske ender bilen i den samling. Hvis den da ikke bliver solgt videre.

Artikler og reklamelinks:
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk