Kørte 210 km/t i 80-zone – patruljevogn påkørt af vanvidsbilist

Arkivfoto: presse-fotos.dk

To gange på den samme aften satte Syd- og Sønderjyllands Politi efter en bilist, som både kørte vanvidskørsel og forsøgte at stikke af.

Søndag aften fik to bilisters kørsel vidt forskellige udfald, selvom de begge forsøgte at stikke af fra politiet. Den ene blev anholdt efter en biljagt, og den anden leder man ifølge en pressemeddelse fra Syd- og Sønderjyllands Politi stadig efter.

Den ene blev målt til at køre for hurtigt forbi en fartkontrol, men at politiet satte efter bilisten – en mand – fik ham blot til at sætte farten yderligere op.

Undervejs blev han bl.a. målt til at køre 210 kilometer i timen på en landevej. I Tinglev opgav føreren dog flugten. I hvert fald bag rattet. I stedet stak han af til fods. Det er ham, der nu er eftersøgt.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Senere på aftenen – nærmere bestemt kl. 22.56 – var der så endnu en fartdjævel på spil i det sønderjyske. Vedkommende kom så tæt på en patruljevogn, at det endte i en påkørsel.

Sammenstødet satte i første omgang politibilen ud af spillet. Og selvom en anden patruljevogn både genoptog jagten, og det faktisk lykkedes at punktere samtlige af flugtbilistens dæk med en sømmåtte, lykkedes det i første omgang den mandlige fører at stikke af.

Han – og bilen – blev dog senere fundet i byen Brørup. Han er nu sigtet for vanvidskørsel.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Flere billeder: presse-fotos.dk

Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk