Kørte 200 km/t: Corvette brændt op i gaderæs-ulykke


Den 34-årige fører og en medpassager måtte reddes ud af den brændende bil.

En Chevrolet Corvette er blevet udslettet noget så eftertrygligt efter en grum en højhastigheds-ulykke på en californisk motorvejsstrækning sidste lørdag.

Ifølge vidner kom Corvetten, kort før ulykken skete, blæsende ad motorvejen med 200 kilometer i timen. Ifølge det lokale færdselspoliti fordi bilen kørte om kap med en lilla Dodge Challenger, før den lige pludselig ikke gjorde det længere.


LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen vinder retssag om millioner

På et tidspunkt, forklarer politiet, mister den 34-årige mandelige Corvette-chauffør kontrollen og fortsætter direkte ind i betonrabatten.

Flere livstruende skader
Kort efter brød bilen i brand og både fører og passager måtte reddes ud af vraget. De havde begge seler på, men føreren pådrog sig angivligt flere livstruende skader. Omvendt slap passageren med mindre knubs.

Ifølge et facebook-opslag fra politiet efterforskes sagen, og præcist hvorfor Corvetten kørte galt, stadig. Den lilla Dodge Challenger er der ingen spor af, den flygtede tilsyneladende fra stedet.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over seks år. Email: bj@boosted.dk