Kvinde kørte 182 km/t i snit – “Jeg skal skide”

En engelsk kvinde kørte meget over det tilladte, ifølge hende selv fordi hun virkelig skulle på toilettet.  


Den højest tilladte hastighed i England er 70 miles eller 113 kilometer i timen. Det så en kvinde i en hvid Mercedes G63 AMG dog stort på, da hun onsdag aften i sidste uge befandt sig på motorvejsstrækningen M1.

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse: De overvejer en elbil – her er deres største frygt

Uheldigvis for kvinden blev hun fulgt af en patrulje, som foretog en fartmåling. På en ukendt distance holdt kvinden en gennemsnitshastighed på 182 kilometer i timen. Da det gik hurtigt, kørte kvinden 209 km/t. Det skriver Derbyshire Roads Policing Unit på Twitter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Og det kan politiet selvfølgelig ikke tillade, men da kvinden blev vinket ind til siden, faldt en forklaringen, som betjentene måske ikke lige havde regnet med. Ærlig må det i hvert fald siges at have været.

– Jeg skal virkelig på toilettet, forklarede kvinden uden omsvøb.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Endnu værre for hende blev sagen imidlertid, da patruljen opdagede, at hun kørte rundt med et midlertidigt kørekort, som gives til landets yngste bilister. Disse skal – ligesom i Danmark – have en mere erfaren bilist med i bilen for at måtte sætte sig bag rattet.

Men kvinden bag rattet var den eneste passager i den store Mercedes. Derfor beslaglagede politiet G-Klassen, som britisk lov kræver.. Kvinden skal nu betale en heftig bøde, hvis hun vil have bilen igen.

 

Artikler og reklamelinks:
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk