Kørte 170 km/t i 50-zone – stoppet to gange på to minutter


Første gang gik det rigeligt stærkt, og alene bøden burde være et ‘wake up call’ for de fleste. Bare ikke for denne bilist.

Du kender det sikkert selv. Uanset hvad politiet stopper dig for, sætter man farten ned på resten af turen. Bare fordi. Men sådan har Jeffrey Hair det ikke. Forrige fredag blev han stoppet hele to gange i Las Vegas. Og det endda med bare to minutters mellemrum.

Første gang fordi han kørte 117 km/t i en 55-zone (35 mil i timen, red.). I Danmark vil det have kostet ham både kørekort og bil. Men helt så stram i betrækket er den amerikanske færdselslovgivning tilsyneladende ikke.

I hvert fald fik Jeffrey Hair lov til at køre videre i sin Chevrolet Camaro. Bare ikke ret længe. Faktisk varede køreturen under to minutter, så blev han stoppet af en anden betjent. På den korte tid var det lykkedes Jeffrey Hai at presse Camaroen op på 170 km/t.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Alt for stærkt taget i betragtning af at Jeffrey Hai stadig befandt sig i en 55-zone. Men så havde politiet også fået nok. Ikke bare fik Jeffrey Hair endnu en fartbøde, han blev også sigtet for hensynsløs kørsel. Ligesom politiet beslaglagde Camaroen.

Hvordan Jeffery Hair får sin bil igen, eller hvilken strafferamme, han står til at blive dømt efter, melder hverken politiets tweet eller det korte nyhedsindslag herunder noget om. Men en hurtig google-søgning vidner om, at Hairs dumhed nu koster ham op mod 1.000 dollars i bøde og seks måneder bag tremmer.

Ses vi til Auto Show?


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk