VIDEO: Kørte 161 km/t og ramte skolebus – nu risikerer han 6 års fængsel


En Mustang-ejer kørte ræs mod en anden bilist, da han ramte en skolebus som væltede.

En Ford Mustang torperede i slutningen af februar i høj fart en skolebus. Ifølge politiet i den amerikanske by Albuquerque, hvor ulykken fandt sted, kørte Mustangen ræs mod en anden Mustang med op mod 161 km/t i en 60-zone, da ulykken skete.

Det er politiet som har offentligt billederne fra ulykkesstedet. Ifølge ordensmagten ramte Mustangens-chauffør, den 49-årige Mario Perez, bussens ene baghjul, hvilken fik bussen til at vælte om på siden.

Sammenstødet sendte syv skolebørn til tjek på et hospital i nærheden. To af børnene fik alvorlige skader på benene, mens en anden pådrog sig et brud på lårbensknoglen. En 13-årig fik desuden et brud på bæknet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Buschauffør ikke i tvivl: “De kørte ræs”
Det samme gjorde Mario Perez. Den anden bilist, som han kørte ræs mod, stak af fra stedet. Men buschaufføren er ikke i tvivl om, at de to kørte ræs mod hinanden.

– De kørte i hver deres vogn bane. Og pludselig havde ham i den hvide Mustang (Perez, red.) ikke noget sted at køre hen, da jeg kom på tvært af dem. Så han fortsatte lige ind i mig, siger buschaufføren til Fox News.

Mario Perez blev siden anholdt og tiltalt for flere tilfælde af hensynsløskørsel. Det kan koste ham op til seks års fængsel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk