Kørte 160 km/t i 80-zone – jagtet bilist tæt på at ramme mand i kørestol

En 54-årig bilist var lørdag eftermiddag tæt på at ramme en mand i kørestol. Bilisten forsøgte at stikke af fra politiet
Foto: Rigspolitiet/Thomas Tolstrup

Lørdag eftermiddag var en 54-årig bilist på flugt fra politiet, det var nær gået udover en mand i kørestol.

Det var nær gået galt for en kørestolsbruger, da en 54-årig mand lørdag aften forsøgte at flygte fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Det oplyser politikredsen i en pressemeddelse.

Biljagten, som begyndte fordi en 54-årig mand stak af efter at være stoppet af en patrulje, varede i 10 minutter. 10 minutter hvor den 54-årige ikke havde tænkt sig at stoppe, selvom der var blå blink i spejlene. Blandt andet, skriver politiet, kørte manden 160 kilometer i timen på en landevej.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det gik også venstre om et helleanlæg.

Bilen blev totalskadet
Under jagten måtte en kvinde, som kom gående med sin far i kørestol, springe til side for ikke at blive ramt af den 54-årige bilist.

LÆS OGSÅ: Jyde købte ny bil – så beslaglagde politiet den

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Biljagten endte først, da den 54-årige ramte et træ, som var opstillet i nærheden af en fodboldbane. Det blev bilen, som manden kørte i, totalskadet af. Selv slap han dog uden skrammer.

Efterfølgende viste det sig, at manden både var påvirket af hash og amfetamin. Desuden havde han intet kørekort. Ved et grundlovsforhør er manden blevet varetægsfængslet foreløbig frem til 8.september.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kan ikke oplyser yderligere, skriver Ekstra Bladet.

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk