Kørte 152 km/t i 80-zone: Ville bare tjekke om hjulene rystede


Hvad gør man for at slippe for en fartbøde? Tilbage i marts forsøgte en canadisk bilist at give sin Dodge Charger skylden.

Politiet skal lægge øre til mange kreative undskyldninger, når de stopper bilister med lidt for tunge højre fødder.  I Canada forsøgte en Dodge Charger-ejeren sig med, at han blot ville tjekke, om hjulene på hans bil nu også sad ordentligt fast.

Det, mente bilisten, var grunden til, at han kørte 152 km/t i en 80-zone i Ontario. Den forklaringen gav færdselsbetjenten dog ikke meget for. Betjenten forklarede dog Dodge-ejeren, at han ville få personalet, der hvor politiet opbevarer beslaglagte biler til at tjekke om hjulet rystede.

Hændelsen fandt sted i marts i år, og desværre har vi ikke kunnet komme Chargerens videre skæbne nærmere. Men i Twitter-opslaget om episoden skriver politiet, at det var bilisten anden ‘alvorlige brud på færdselsloven i år’.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:De var heller ikke sene til at påpege det ellers tidlige tidspunkt på året.

Reklame-video:


Artiklen fortsætter efter reklamerne:
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk