VIDEO: NASCAR-kører smadrer bil i væggen på sidste omgang – overhaler 5!

Ross Chastains kørsel på sidste omgang i det sidste sving fik ham fem placeringer frem. 


Du har nok hørt drift-folk være vilde af begejstring, når nogen lægger bilen ‘helt opad væggen’. Men det kan de også sagtens i NASCAR. Eller Ross Chastain er i hvert fald frygtløs nok til at gøre forsøget.

Det beviste han under søndagens løb i Martinsville. Her plantede den 29-årige amerikaner sin Chevrolet solid mod barrieren – og så slap han ellers ikke speederen rundt i det sidste sving.

Den slags koster lidt skræmmer. I hvert fald kosmetisk. Men ifølge Nascars regelbog er det helt lovligt. Der er heller ikke nogen, som har brokket sig over Chastain taktik. Der i øvrigt fik ham fem pladser frem i de døde sekunder af løbet. Omgangen var hurtigere end vinderens.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Og inspirationen? Den hævder Chastain at have fået fra sin barndom, hvor han spillede NASCAR-spil med sin bror.

– Jeg slap rattet og håbede på at undgå noget ‘crazy’, udtalte han efter løbet.

Efterfølgende er Chastains kørsel blevet kaldt ‘noget af de vildeste i hele NASCARS historie’. På TV-optagelserne fra løbet er både publikum, teamet og konkurrenterne da også meget tydeligt blæst bagover af den alternative linje.

Se vores reklamer:


 

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk