Køreprøve endte i færdselsuheld – 18-årig bestod alligevel

Foto: presse-fotos.dk

For en 18-årig kvinde endte køreprøven onsdag middag i denne uge på dramatisk vis. 


Onsdag middag kunne en 18-årig kvinde gå fra sin kørepørve i Roskilde med retten til at gå bil. Alligevel var kvindens køreprøve ikke som de fleste andres. Hun blev nemlig påkørt.

Det skete, da kvinden – som hun skal – stoppede for en fodgænger ved butikscenteret Ro’s Torv. Det var dog ikke alle bilister, der var lige så opmærksomme som den 18-årige. Bag hende kom en 85-årig mand kørende. Også han stoppede op.

Men det gjorde en 45-årig kvinde ikke med det resultat at den 85-årige først blev ramt og fik skubbet sin bil op bagi skolevognen med den 18-årige bag rattet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Køreprøven blev af samme grund udvidet til også at kontrollere, om den 18-årige kunne handle hensigtsmæssigt og korrekt i et uheld, hun ikke selv var skyld i. Og det må være gået fint.

For i døgnrapporten oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, at den 18-årige kvinde bestod. De øvrige parter i uheldet blev noteret. Om det så også udløste en bøde til den 45-årige kvinde, fremgår ikke af politiets oplysninger.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk