Kør efteråret i møde med bedre lys på bilen – her er adapterne, du skal bruge

LED til bilen - Boosted Magazine

Sommeren er her stadig, men vi går snart en mørkere tid i møde. Derfor skal du huske at sørge for godt lys på bilen. Men hvad gør du, hvis dine nye LED-pærer ikke passer på din bil? Bare rolig, der findes en nem løsning.

Her om sommeren tænker du måske ikke så meget over, hvordan din bil lyser vejen op foran dig, for det er jo lyst det meste af dagen. Men når efteråret og mørket kommer kravlende, så opdager du måske, at din bil ikke lyser helt så kraftigt, som den måske burde.

Så skal du kigge efter en opgradering, og den kunne meget vel hedde LED. Med LED-lys får du op imod 380 procent mere lys end med de gammeldags halogenlygter. Det betyder, at du kan se langt bedre foran dig – og andre kan ligeledes bedre se dig. Faktisk viser tal fra Royal Society for the Prevention of Accidents, at 40 procent af alle trafikuheld sker, når det er mørkt.

Reklameblok:Derfor er LED-lys på din bil en rigtig god – og faktisk ret nem – idé at overveje. Men der kan dog komme lidt ‘grus i maskineriet’ ved monteringen af nye pærer, da nogle bilers såkaldte låseringe ikke altid er tilpasset bestemte typer af LED-pærer.

Men heldigvis findes der adaptere, som er lavet til at få din bil og LED-pærerne til at matche perfekt sammen. Og sådan en slags LED-adaptere har de blandt andet hos firmaet LEDtilbilen.com.

Klik ind på LINKET HER for at se deres lange liste over adaptere. Der er er helt sikkert en adapter, som passer til din bil. God fornøjelse.

Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk