Gut købte ‘ny’ bil – politiet beslaglagde den sekunder efter!


Gone in 30 seconds

Åh, følelsen af ny bil. Okay, i dette tilfælde nye, brugt bil. Uanset hvad er der få ting her i livet, der kan hamle op med lige det at få ny bil. Men for en engelsk bilist gik det mere end galt, da han forlod forhandleren i sin ‘nye’ Renault Megane.

Faktisk nåede han ikke længere end lige ud over fortovskanten, før han var millimeter fra at ramme en politibil i et frontalt sammenstød. Hvordan han mistede kontrollen over den topløse franskmand melder historien dog ikke noget om.


LÆS OGSÅ: Politiet snupper knægt i fars C63 AMG – kørte 308 km/t

Uanset hvad besluttede betjentene at kigge mandens forhold efter i sømmene. Og med god grund skulle det vise sig. Manden havde nemlig ingen forsikring på sin nye bil. Herfra kan du sikkert gætte dig til udfaldet.

Præcis! Politiet beslaglagde bilen på stedet. På det tidspunkt havde manden ejet – og kørt i – sin nye bil i 30 sekunder.

“Han tog chancen og kørte i en uforsikret bil. Og ja, så ved I vel alle, hvad der efterfølgende skete. #beslaglagt”, skrev Northamptonshire Police på Twitter efterfølgende om mødet med bilisten.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over seks år. Email: bj@boosted.dk