København får besøg af sultne løver: Elgaard er klar til at generobre CHGP

Foto: Kim Gripping, Brian Madsen Sport
Foto: Kim Gripping, Brian Madsen Sport

Danmarks største udendørs racer-event skydes i gang denne weekend, og løverne fra Brian Madsen Sport er sultne. Især Casper Elgaard ser frem til at kæmpe sig tilbage på podiet til Copenhagen Historic Grand Prix.

Hos det danske tophold indenfor bane- og rallysport, Brian Madsen Sport, har der været fuld fart på det første halve år af 2021-sæsonen. De mange løb har været ekstremt spændende – både i de forskellige rallyklasser, men bestemt også i TCR, hvor Casper Elgaard lige nu ligger nummer to efter Jan Magnussen på førstepladsen.

Men intet er afgjort endnu, og hele teamet glæder sig til at vende snuden mod et af årets helt store højdepunkter indenfor dansk motorsport, Copenhagen Historic Grand Prix, der hvert år køres midt i København. Og i år kan publikum – udover de mange historiske racerbiler – også opleve TCR Denmark for fuld udblæsning.

Her skal både Casper Elgaard, Gustav Birch og Johnny Vejlebo deltage med deres Peugeot TCR-racerbiler. For Birch og Vejlebos vedkommende er det første gang på den specielle bybane. Men for Elgaard er det et glædeligt gensyn, da han har kørt med i CHGP flere gange.

Foto: Kim Gripping, Brian Madsen Sport
Gustav Birch og Casper Elgaard er begge klar til at indtage København. Foto: Kim Gripping, Brian Madsen Sport

Casper Elgaard har endda prøvet at stå på den allerbedste plads på podiet. Altså øverst. Det var i 2015, hvor den erfarne østjyde kunne løfte det helt store trofæ til en afdeling af DTC.

Der er altså lagt op til super spændende ræs, når den københavnske asfalt byder velkommen til hele det store felt af TCR-biler den kommende weekend på den midlertidige bybane ved Bellahøj.

– Der er noget charmerende ved et løb som CHGP. Der er ikke meget plads til fejltagelser, så kørerne skal være skarpe fra start til slut. Jeg glæder mig til en god weekend i spændende rammer med en masse godt racerløb, fortæller teamchef Brian Madsen.

Hvis du ikke selv har mulighed for at opleve CHGP og de fede TCR-løb i København, kan du se med på TV2 Sport, der sender live fra løbene.

Du kan læse mere om TCR Denmark på www.tcr-denmark.com. Eller mere om Brian Madsen Sport på www.brianmadsensport.com.

Vi håber på at se en masse Boosted-læsere denne weekend til CHGP.

Foto: Kim Gripping, Brian Madsen Sport
Foto: Kim Gripping, Brian Madsen Sport