Køb dig en Ford Mondeo fra ’03: Eks-politivogn på auktion


Hvad sker der med ordensmagtens køretøjer, når den ‘statslige’ pligt er udtjent med nok så mange 180-graders håndbremsevendinger, tilråb fra sure arrestanter og diverse biljagter?

LÆS OGSÅ: JOBOPSLAG: BOOSTED MAGAZINE SØGER ANNONCESÆLGER

Tja, nogle af dem sælges videre til privatpersoner. Som denne, hvide Ford Mondeo fra 2003, der er dukket op på auktionssiden auktion2000.se.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
boosted_nytbanner-600x116

Bilen, vis blå lysbro samt horn stadig er fuldt funktionsdygtig, har kørt 142.000 kilometer og har siden sin tjenestetid hos ordensmagten bl.a. trillet kilometer som kørende rekvisit i danske spillefilm, det skriver eb.dk i dag.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: FLOT! 15 FOLK DER BARE IKKE KAN PARKERE

Vil du eje bilen, skal der pt. hostes op med 22.000 kroner, der er det forløbelige højeste bud inden auktionsstart d. 3 september kl. 10.

Men, men, men.. (regler)
Selvom det kunne være fristende at tage røven på intetanende turister i det danske sommerland med fuld fart, hyl og hidsige blink, så er det bund-ulovligt. Den kommende ejer skal lade sig registere hos Politiet. Og hvis bilen skal benyttes på offentlig vej, skal alt, der kan forbindes med Politiet, pilles af bilen. Blink, horn, folie, alt!

Der følger ingen 'historik' med bilen, der kan fortæller noget om, hvem og hvor mange der har siddet her, da bilen var i tjeneste
Der følger ingen ‘historik’ med bilen, der kan fortælle noget om, hvem og hvor mange der har siddet her, da bilen var i tjeneste

Derudover skal der betales en afgift på 10.000 kroner. Vil du køre som ‘betjent’, må det kun ske på et lukket område.

LÆS OGSÅ: RYGTE – MAZDA TILBAGE MED 400 HESTES WANKEL I NY ‘RX-9’

Alt i alt kan det ikke betale sig at få bilen på vejen igen med den hårde forhistorie, bilen må påregnes at have haft. Udrykningskøretøjer er ikke ligefrem kendt for at gå på skånekost i aktiv tjeneste.

Reklame:

SE BILLEDER AF BILEN I GALLERIET HERUNDER

 

 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk