Kø-kaos: Her kostede bezinen 10 kr. – politiet dukkede op

Foto: presse-fotos.dk

Trods ekstremt billig benzin til åbningsfest hos Shell på Trojelsvej i Ribe, hvor literenprisen var under 10 kr., var politiet ikke dukket op for at tanke patruljevogne.

Tværtimod var ordensmagten tilstede for at holde god ro og orden.

– Der er i øjeblikket tæt trafik i Ribe midtby/Trojelsvej i forbindelse med åbning af en ny benzinstation. Husk nu at vise hensyn- også selvom benzinskiltet vækker minder fra 90érne, skrev vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter i går.

Den vilde kø i Ribe i går skyldtes, at Shell holdt åbningsfest. På Trojelsvej i domkirkebyen var prisen for en liter benzin nemlig sat helt ned til under 10 kr. Mere præcist 9,99 kr. Desværre ikke permanent. Faktisk varede festen bare i nogle timer mellem kl. 14 og 17 i går. Alligevel mange bilister altså at lægge vejen forbi den nye Shell-station.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Foto: presse-fotos.dk

Det er dog ikke Shells eneste åbningsfest i denne måned. Benzinselskabet, som i Danmark drives af DCC Energi, åbner endnu en tankstation 24. juni i Middelfart på Fyn. Også her vil man lokke kunderne til ekstremt billig benzin.

Hos Syd- og Sønderjyllands kunne vagtchefen berette, at der igen var ro og ingen kø, da benzinprisen blev sat op kl. 17. Markant op. Lige nu koster en liter benzin uden åbningsrabat 19,19 kr. Mens Shells højoktansbenzin, V-Power, løber op i 20,20 kr. literen. Diesel koster 17,89 kr.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk