Knallertkørere kørte lige i armene på politiet – “De er ulovligt konstruktivt ændret”

Arkivfoto: presse-fotos.dk - billedet er ikke relateret til de omtalte sager.

Med under én times mellemrum to politiet nøgler og knallerter fra to mænd i det sydsjællandske. 

Torsdag aften kl. 20.44 kom en 26-årig mand fra Guldborg kørende på sin knallert i Nørre Alslev. Og set i bagklogskabens til tider ulideligt klare lys skulle han måske have droppet den køretur. For han endte med at køre lige i armene på en patrulje fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Herpå blev knallerten kørt på et rullefelt som hurtigt viste noget mere end det tilladte. Dermed måtte den 26-årige mand vinke farvel til sin knallert som politiet tog med sig til nærmere undersøgelse ‘for konstruktive ændringer’, som det hedder i døgnrapporten.

Mindre end en time senere var den så gal igen, da politiet fik fat i endnu en knallertkører. Denne gang en noget yngre én af slagsen. På Østre Boulevard i Nakskov blev en bare 15-årig dreng uden knallertbevis stoppet. Endnu værre for ham kørte han rundt uden hjelm.

Ligesom i tilfældet med den 26-årige under en time tidligere tog politiet også her knallerten med sig. Forinden var den unge mand blevet sigtet for at føre et køretøj, han ikke måtte.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk