Reklame:

Knaldet med 183 km/t – nu må han ikke længere køre bil

En dansker har af en tysk dommer fået besked på, at han de næste tre måneder ikke må køre bil.

Hvis du tror, at Tyskland modsat Danmark er et Paradis af motorveje uden hastighedsbegrænsninger, tager du fejl. Grueligt fejl. Faktisk er det kun på en meget lille del af de 13.000 kilometer autobahn, at sømmet må trædes i bund.

Det lærte en dansker for nylig, da han ved en tysk domstol blev dømt for at køre 183 km/t på en strækning af autobahn, hvor hastigheden på grund af vejarbejde er sat ned til 80 km/t. Det skriver Jydskevestkysten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Bilisten blev snuppet på motorvejsbroen, der fører A7-motorvejen over Kieler-kanalen ved Rendsburg. Et sted der ifølge avisen er en sand pengemaskine når det kommer til fartbøder. Strækningen er plastret til i stationære fotofælder – de såkaldte stærekasser.

Alene i det første halvår har mere end 31.000 bilister kørt for stærkt på strækningen. Det har samlet set skaffet den tyske statskasse over 1,2 millioner euro. Godt 9,1 millioner danske kroner.

Den danske bilist har bidraget med 700 euro. Ligesom han har fået to klip i kørekortet, og besked på han de næste tre måneder ikke må køre bil i Tyskland.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?