Politiet snupper knægt i fars C63 AMG – kørte 308 km/t


“Jeg er mundlam”, sagde en politibetjent efterfølgende

For to canadiske teenage-drenge endte en køretur i en Mercedes C63 AMG på en pænt kedelig måde.

Bilen, som de havde lånt af den ene drengs far, blev nemlig målt til have blæst forbi politiets fartmåler med hele 308 kilometer i timen.

– Det er den vildeste hastighed, jeg nogensinde har hørt om, udtalte betjenten Kerry Schmidt efterfølgende.LÆS OGSÅ: Mystisk! Bilforhandler forlod 240 nye Mazda’er

Ifølge betjenten blev Mercedes’en målt til at have kørt de 308 kilometer i timen på en strækning, hvor den højst tilladte hastighed er 110 km/t.

Altså kørte de to drenge mere end 170 procent for stærkt. Som konsekvens fik chaufføren, som blot er 19 år, inddraget sit kørekort på stedet. Ligesom han blev sigtet for at overtræde den canadiske udgave af færdselslovens forbud mod ‘kap-og væddeløbskørsel’.

Men her stopper straffen ikke. Politiet beslaglagde nemlig også bilen.

– Jeg er sikker på, at han, føreren, fik sig noget af et forklaringsproblem overfor mor og far, der må undrer sig over, at deres bil ikke længere holder i garagen, udtalte Kerry Schmidt efterfølgende om vanvidskørslen i en video på Twitter.

 Martin 'Pyramiden' Poorhamidi er chefredaktør og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 15 år. Email: mp@boosted.dk