Klager over p-bøde på 850 kr. – “jeg er altså for lav!”


En bedstemor mener ikke, at det er i orden, at hun har fået en p-bøde. Hun kunne nemlig ikke se skiltet med betingelserne. 

Patricia Wallinger, der er brite, måler bare 1,57 meter i højden. Og af samme grund mener hun, at det er helt uretfærdigt, at hun blev mødt af en p-afgift i forruden på sin parkerede bil. Patricia havde – viste det sig – holdt på parkeringspladsen 11 minutter længere, end hun havde lov til. Det skriver The Sun.

Og det skal hun nu betale 100 britiske pund svarende til 850 kr. for. Det står klart og tydeligt på skiltet. Skiltet som endda også angiver, hvornår der må og ikke må parkeres på pladsen. Det kan man se på skiltet som sidder i en højde af 2 meter.

Men det er helt uretfærdigt, mener Patricia Wallinger. Skiltet, hævder bedstemoderen, har nu nemlig slet ikke set. Altså fordi det sidder ‘for højt oppe’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Betal eller bliv trukket i retten
– Da jeg ankom, kiggede jeg i første omgang efter et sted at betale for parkering. Men da jeg ikke kunne finde noget, antog jeg, at det var gratis at holde der, siger Patricia Wallinger.

Den næsten 1,6 meter høje kvinde nægter nu at betale p-afgiften. Hun har allerede klaget over p-afgiften til selskabet. Men herfra lyder svaret, at skiltningen er nemt at se og tilgængelig for alle. Derfor skal Patricia Wallinger, siger parkeringsselskabet.

Vil hun ikke det, må parterne mødes i retten. Tilbage står kvinden som nægter at betale. Hun hævder desuden at have hørt fra flere (antageligt vis lavere personer) som også har klaget over, at skiltningen er placeret for højt oppe.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk