KIA teaser for ny elbil med frække detaljer

KIA EV6
KIA EV6

Kia har afsløret de første officielle billeder af EV6 – mærkets første dedikerede elbil bygget på virksomhedens nye EV-platform (Electric-Global Modular Platform eller E-GMP).

EV6 er den første af Kias nye generation af elbiler, der er udviklet under en ny designfilosofi, der inkorporerer Kias skiftende fokus mod elektrificering.


”EV6 er visualiseringen af både vores brand purpose,” Movement that inspires ”, og vores nye designfilosofi. Den er designet til at inspirere enhver kørsel ved at tilbyde en instinktiv og naturlig oplevelse, der forbedrer vores kunders dagligdag og giver køberen et ejerskab, der er enkelt, intuitivt og integreret. Vores mål er at designe den fysiske oplevelse af vores brand og skabe dristige, originale og opfindsomme elbiler”, siger Karim Habib, Senior Vice President og chef for Kia Global Design Center.

Kias nye navnestrategi til fremtidige elbiler


Som en del af virksomhedens brand transformation, vil Kias nye dedikerede elbiler blive navngivet i henhold til en ny navngivningsstrategi. Den nye tilgang gør Kias EV-navngivning mere enkel og ensartet på tværs af alle globale markeder.

Alle Kias kommende dedikerede elbiler starter med præfikset ”EV”, hvilket gør det let for forbrugerne at forstå, hvilke af Kias produkter der er fuldt elektriske. Dette efterfølges af et tal, der svarer til bilens position i modelprogrammet.

EV6 er designet og konstrueret til at visualisere Kias nye brandslogan, ”Movement that inspires”, og får verdenspremiere i første kvartal 2021.

Se teaser-billederne her:

KIA EV6
KIA EV6
KIA EV6
KIA EV6
KIA EV6
KIA EV6


Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk