Kevin Magnussen lægger afstand til rygter

Foto: LAT Photo

Kevin Magnussen har en plads i Formel 1-feltet næste år. Mere mudret ser det ud for holdkammeraten Mick Schumacher. 

Lige nu går noget af snakken i Formel 1-paddocken på, at Mick Schumacher er ikke Haas-kører meget længere. I spil til tyskerens sæde er flere navne, som fans, mekanikere og resten af Formel 1-cirkusset kender særdeles godt.

Både Nico Hulkenberg, Daniel Ricciardo og Antonio Giovinazzi kan angiveligt blive Kevin Magnussens nye holdkammerat. Og selvom danskeren allerede har sagt, at han ikke har noget problem med at dele garage med Nico Hulkenberg – som han ellers havde et berømt sammenstød med uden for banen i 2017 – er det ikke meget mere, Magnussen vil sige om den sag.

Lige nu er det Mick og mig
Da den 29-årige dansker blev spurgt til, hvad Haas har brug for i den anden side af garagen, faldt svaret ifølge GPFans hurtigt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Det er åbenlyst. Vi har selvfølgelig brug for hurtige kørere, og kørere som kan score point og på den måde hjælpe holdet frem.

– Lige nu sidder Mick og jeg i bilerne. Og helt skidt går det ikke. Så den vej rundt har jeg egentlig ikke noget at sige. Det er op til Günther (Steiner, red.) at finde ud af.

Magnussen uddyber videre, at han ikke er i Formel 1 for at spekulere. Heller ikke når det kommer til, om der bør sidde en med mere erfaring i det andet Haas-sæde.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Igen, jeg er her ikke for at tage del i den slags spekulationer, og det har jeg i virkeligheden ikke rigtig en mening om, siger danskeren.

Han understreger dog, at han mener, at Mick Schumacher gør et godt stykke arbejde.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk