Kevin Magnussen: “Det var MEGET skræmmende”

Foto: Andy Hone / LAT Images

Den danske Formel 1-kører har det i dag langt bedre med sporten, som han flere gange har gjort sensationelt comeback i.

Kevin Magnussens Formel 1-karriere lignende for alvor et overstået kapitel, da han efter 2020-sæsonen blev hældt ud af Haas-garagen. Fortællingen blev dog en helt anden bare et år senere, da Rusland invaderede Ukraine.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

LÆS OGSÅ: 300.000 bilister bruger den – nu lukker populær app

Farvellet til både russisk hovedsponsor og kører gav  Magnussen sædet igen. Og nu sætter den 30-årige dansker ord på, at han i dag har det meget bedre med Formel 1. En sport med et pres han før betragtede som skræmmende.

I et interview med Motorsport.com fortæller den 30-årige dansker, at han nu er fri for presset. Et pres han tidligere i meget høj grad lagde på sig selv.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

– Jeg troede, at det ultimative, man kan opnå her i livet, er at blive verdensmester i Formel 1. Det har jeg nu indset ikke er tilfældet, siger Magnussen.

– Det lettede noget af presset for mig. Nu er jeg i stand til at nyde Formel 1 meget mere end før.

Magnussen sætter også ord på det, at han siden sit første farvel til Haas-garagen er blevet far.

– Mange tror, at det at blive far som minimum lægger en tiendedel eller to til omgangstiderne. Men jeg tror, det er lige omvendt.

Reklameblok:

Det er dog ikke sådan, at forventningerne helt er væk.

– Selvfølgelig har jeg stadig store både forventninger og ambitioner. Nu er det bare anderledes. Det hele er ok, jeg er glad.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk