Reklame:

Kevin Magnussen bekræfter: “Jeg er helt ude af det løb”

Det bliver ikke til noget far-og søn-løb på Daytona Raceway i denne omgang. I hvert fald ikke for Jan og Kevin Magnussen.

Kevin Magnussen havde for bare nogle dage siden sine bange anelser. Og nu er de bekræftet. På grund af en operation i hånden kommer 30-årige Formel 1-kører ikke til at dele en Porsche 911 GT3 med sin far, Jan Magnussen, ved 24-timers-løbet i Daytona i USA i næste uge.

LÆS OGSÅ: Bilist hyldes for at parkere foran fotovogn – “Jeg flytter mig IKKE”

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Kevin Magnussens hånd skal nemlig have mest mulig hvile frem mod Formel 1-sæsonen som begynder i marts i Bahrain.

– Jeg er af lægerne blevet rådet til ikke at køre i næste uge. Operationen gik godt, men jeg bliver nødt til at hvile så meget som muligt for at være klar, før vi begynder forberedelser til Formel 1-sæsonen, lyder det fra Kevin Magnussen i en pressemeddelelse.

I hans sted skal den 46-årige amerikaner Jason Hart i stedet dele bil med Jan Magnussen, Mark Kvamme og Trenton Estep.

– Jeg har set frem til det fantastiske løb og til at få en ny chance for at køre med min far og MDK Motorsports. Jeg ønsker holdet en god weekend, siger Kevin Magnussen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?