Kendt youtuber mister bil i skibsbrand – 4.000 biler destrueret


Onsdag i denne uge kunne Portugals søværn fortælle, at 22 besætningsmedlemmer er blevet reddet efter en brand udviklede sig på et fragtskib. Og bord var også 4.000 tyske biler.

Felicity Ace – som skibet hedder – slog alarm, efter at en brand brød ud i lastrummet, siger en talsmand fra det portugisiske søværn i en en pressemeddelse. På det tidspunkt befandt skibet sig nær det portugiske øområdet Azorerne.

Ombord var foruden det reddede besætningsmedlemmer 4.000 biler, som var på vej fra Tyskland til USA.  Både Porsche og Volkswagen har indtil videre udsendt pressemeddelser, hvori man bekræfter, at mærket havde biler om ord på det brændende skib.

Det 200 meter lange fragtskib sejlede fra Emden i Tyskland til havnen i Davisville i den amerikanske stat Rhode Island. Her kunne blandt andet Porsche-kunder onsdag følge med i, hvordan deres nye biler pludselig ikke kom længere. En af kunderne er Youtuberen  Matt Farah. På Twitter har han flere gange det seneste døgn skrevet om ulykken.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Jeg har ventet på min 718 Spyder siden august. Nu brænder den muligvis ude midt på havet, lyder det.

Det portugiske søværn, at en af dens patruljebåde og fire handelsfartøjer hjalp med redningen. Det portugisiske luftvåben nåede også på vingerne.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk