Kendt youtuber får bøde i sjælden Lamborghini

Selv om man både er lyshåret og kendt af mere end 7 millioner mennesker, skal man altså stadig følge loven. Det lærte en youtuber forleden.

Selv om man både er lyshåret og kendt af mere end 7 millioner mennesker, skal man altså stadig følge loven. Det lærte en youtuber forleden.

Bare fordi man har adgang til nogle af verdens mest sjældne og eksklusive biler, kan man ikke gøre, som man vil. Heller ikke i trafikken.

Det det lærte Alexandra Hirschi alias Supercar Blondie, da hun forleden havde nøglerne til det ekstreme Terzo Millennio-koncept fra Lamborghini. Hun valgte nemlig at ‘afsløre’ bilen for sine følgere foran en kirke i Italien – den var Lamborghini selvfølgelig helt med på.

LÆS OGSÅ: Lamborghini beslaglagt – influencer havde 199 ubetalte bøderMen hvad den australske skønhed ikke vidste var, at Lamborghini havde en plan med det hele. For bedst som Hirschi er ved at fortælle om det vilde koncept – der i øvrigt er en elbil – dukker politiet nemlig op.

Du kan ikke parkere her
De to betjente går herpå straks i gang med at fortælle youtuberen, at hun altså ikke på parkere, hvor hun har gjort – nemlig foran kirken. Heller ikke selvom hun er ‘godt kørende’.

Hirschi er selvfølgelig fuld af undskyldninger. Og beklager mere end en gang sin fejltagelse overfor ordensmagten. Undskyldninger er dog ikke nok for betjentene, og den ene ender med at give youtuberen en parkeringsbøde.

– Lamborghini ringede til deres venner hos det lokale politi for at tage lidt pis på mig, skriver Hirschi selv om hændelsen.

Så vild er Millennio
Når Lamborghini bygger en elbil, gør de selvfølgelig intet halvt. Uden alt at røbe for mange detaljer om selve drivlinjen vil Lamborghini gerne fortælle, at Terzo Millennio er drevet af fire elmotorer – en i hvert hjul.

Den kan dog ikke køre ved egne kraft, men skal skubbes rundt. Som et andet af sine helt store partytrick er bilen lavet af kulfiber, som hele sig selv. Hvilket er rimelig sejt.

Og selvom Terzo Millennio aldrig kommer til at køre så meget som én meter, så er alt Lamborghinis arbejde ikke helt spildt. Noget af det teknologi, bilen har, ser vi formentlig i fremtidige modeller fra mærket.

Om det så allerede kan ses på Aventadorens afløser, må tiden vise.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk