Reklame:

Ken Blocks nye våben: F-150 med 915 hk fra Ford GT-racerbil

Den levende rallylegende Ken Block hylder sin afdøde far med et monster af en Ford F-150 pickup

Navnet er Hoonitruck. Og ja, det dækker over et sandt monster på fire hjul. Under hjelmen på F-150’eren årgang 1977 ligger en udgave af den motor, Ford selv bruger i deres GT GTE-racerbiler.

Men fordi Ken Blocks seneste skabning ikke skal leve op til noget race-reglement, leverer den 3.5-liters turbo-V6’er meget mere end GT-bilernes 656 hestekræfter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Åh nej – Ken Blocks Escort RS Cosworth er brændt op

Udover at få pickup’ens 20″ hjul og karosseri absurd tæt på asfalten har Detroit Speed, som har bygget den vanvittige vogn, skruet 915 hestekræfter og 950 newtonmeter ud af bilen for at være helt præcis.

Den arrige udgave af amerikanernes fortrukne arbejdshest skal gøre Blocks lattergas-Ford Mustang ‘Honnicorn’ selskab i den kommende Gymkhana 10-film. En hyldest til Blocks afdøde far, der ejede netop en Ford F-150, da sønnen var barn.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Med det setup kan hitserien med den amerikanske rallycrosskører i hovedrollen kun få endnu flere virale minutter, der skal tælles i millioner af visninger.

Endnu har vi ikke fået lov at høre Hoonitruck, men Block beskriver selv lyden som ‘ en pissesur rallybil med en dybere lyd’.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?