Corona-keder du dig? Disse bilmuseer holder virtuelt åben

Takket være magien ved Google Streetview kan bilentusiaster også i disse coronatider få én på opleveren

Om du arbejder hjemmefra eller bare er sendt hjem fra arbejde i det hele taget, er der ingen grund til at gå og kede sig i disse virus-tider. Med Google Streetview kan du nemlig kigge indenfor hos nogle af verdens mest spektakulære bilsamlinger – helt uden at være der selv.

LÆS OGSÅ: Se billederne – kom med Boosted på BMW-museum

Alt du skal bruge er en computer eller en smartphone og en fornuftig internetforbindelse. Vi har lagt links op til nogle af de bedste bilsteder i USA, Japan, Tyskland, England og USA.


Alt sammen fra steder hvor et hold af Google-kameraer – og dermed du og jeg – har fået lov at kigge inden for. Det er dog næppe hele ‘Google-biler’, som har taget turen rundt.

Men hvem ved?

Japan – Honda Collection Hall
Vi begynder vores museumsvandring helt omme på den anden siden af jorden. Honda åbnede dette museum i 1998, og i dag rummer det mere end 300 køretøjer. Og når vi siger køretøjer, er det fordi, Honda udover biler også er en kæmpe motorcykelfabrikant. Samlingen rummer især køretøjer fra Hondas motorsportdeltagelse. Bemærk: Alle museets tre etager er affotograferet. Det er muligt at skifte mellem dem ude i billedets højre hjørne.

Klik NÆSTE SIDE for at komme videre!


Reklame: