Reklame:

Kedeligt at køre elbil? Klimabiler.dk jagter tophastighed på Autobahn

Hvis du tror, at det er kedeligt at køre elbil, kan du godt tro om. Elbiler har en voldsom acceleration – men hvordan med tophastigheden? Det har gutterne fra Klimabiler.dk besluttet at teste.

Hvis du stadig ikke har siddet bag rattet af en nyere elbil, bør du gøre dig selv en tjeneste og prøve det. Det er virkelig imponerende at mærke den lynhurtige acceleration, når du træder speederen i bund. Men hvordan er det lige med tophastighed i en elbil?

Netop det spørgsmål satte den nye bilportal Klimabiler.dk sig for at finde svaret på. Derfor hoppede de bag rattet af en Tesla Model 3 Performance, som er noget af det hurtigste, du kan finde i skrivende stund. Navigationen blev sat på Hamborg, og så var det ellers bare afsted i jagten på tophastighed.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Du kan se hele videoen herunder, og så husk, at du altid kan finde din næste el- eller hybridbil på Danmarks største grønne bilportal, Klimabiler.dk.

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?