Kastede milkshake efter bilist – nu skal de i fængsel

Arkivfoto: presse-fotos.dk

En 31-årig kvinde og en 39-årig mand skal tilbringe hver 30 dage bag tremmer efter at have truet en kvindelig bilist på livet.

En sag, hvor en 31-årig kvinde og en 39-årig mand så sig sure på en 56-årig kvindelig bilist, har fundet sin afslutning. Det skriver sn.dk.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

I september sidste år forfulgte den 31-årige kvinde og den 39-årige mand den 56-årige kvinde fra Køgevej i det centrale Roskilde til Trekroner Parkvej i den østlige del af byen. Her blev den 56-årige kvinde afskåret vejen, da de to forfølgere kørte op foran hende og på tværs af kørebanen.

Mens de to førstnævnte gik ud på vejen blev den 56-årige kvinde siddende i sin bil, og herfra eskalerede forløbet. Det endte med, at den 39-årige kastede en milkshake i hovedet på den 56-årige, mens den 39-årige kvinde råbte “jeg slår dig fucking ihjel”.

Klogeligt valgte den 56-årige kvinde at anmelde episoden til politiet, som efterfølgende kunne finde frem til parret. De blev begge sigtet for vold og trusler på livet. Sigtelserne blev til tiltaler, som altså nu er afgjort i retten.

Reklameblok:Den 39-årig mand skal betale et par nye briller til kvinden – de koster 10.400 kr. – fordi milkshake-kastet ødelagde dem. Ud over fængselsstraffen til parret skal de betale yderligere 5.400 kr. i erstatning til deres offer.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk