Kan nu blive din: Legendarisk Alfa Romeo tager 12.000 omdrejninger

1996 ALFA ROMEO 155 V6 TI ITC
Foto: RM Sotheby's

Tilbage i 90’erne byggede Alfa Romeo nogle af klodens bedste touring car-racere. Nu kan du blive den heldige ejer af sådan et vidunder.

Der er ikke meget tilbage af den originale Alfa Romeo 155, som bilen er bygget på, men det her er altså også noget af det mest fuldblods racerbil, du kan drømme om. Og drømme, det gør vi i hvert fald!

For det er en af 90’ernes mest eftertragtede racerbiler, som nu kommet til salg hos RM Sotheby’s. Den står i Italien – selvfølgelig – og den har haft ingen ringere end tidligere Formel 1-kører Nicola Larini som chauffør tilbage i 90’erne.

Der er masser af historie på bilen, og den kan du læse HER. Men det vildeste ved bilen er uden tvivl lyden fra den hardcore V6-motor, der kan nappe næsten 12.000 omdrejninger.1996 ALFA ROMEO 155 V6 TI ITC
Se lige de seks tragte! Foto: RM Sotheby’s

Den yder knap 500 hestekræfter, hvilket var temmelig voldsomt for næsten 30 år siden. Og vel at mærke helt uden trykladning.

Og prisen? Den lander forventeligt på mellem 5,2 millioner og 6 millioner kroner.

1996 ALFA ROMEO 155 V6 TI ITC
Kantet som en papkasse. Men eminent racerbil! Foto: RM Sotheby’s

Herunder kan du nyde lyden – og vil du købe den, så klikker du her!

 Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk