Reklame:

Kan du se, hvad denne bil IKKE er?

Hvis du tror, det her er en bayside-blå Nissan Skyline R34 GT-R, skal du måske lige se efter én til – eller to…

Det er et værksted i Thailand, som har bygget denne bil. Men det er ikke, hvad du måske tror, det er. For så havde den kostet meget mere end 420.000 baht.

Sådan lige omkring 83.000 danske kroner.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Det her, venner, er en Rover 200 Coupé. Helt konkret anden generation af bilen som var i produktion mellem 1989 og 1999. Men intet står i vejen for, at du bruger topmodellen Rover 220 Coupé Turbo som basisbil. Proppertionerne er de samme.

Men! Det her er altså ikke en Skyline. Alligevel skal du kigge godt efter for at komme frem til det. Især hvis kølerhjelmen er lukket. For så kan du ikke se ned til den 1,6-liters Honda-motor med 111 hestekræfter.

Altså langt fra den legendariske 2,6-liters RB-motor med seks cylindre, som også kan være en 2,8-liters med op til 500 hestekræfter. Hvis altså du har et astronomisk beløb liggende til et Z-Tune-eksemplar.

Men det er bilen her altså ikke.

Reklameblok:
Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se billederne af de to biler og ombygningen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?