Kan du se, hvad denne bil IKKE er?

Der er lavet utallige Ferrari-replika på denne japanske platform. Men denne fortolkning er ny.


Okay, der skal sikkert nok findes en gut derude som er kommet på idéen før. Men.. Der er alligevel langt imellem Porsche Boxster-ombygningerne af en Toyota MR2.

Bagenden skal ligne noget fra en 986 Boxster, tror vi. Men der er gjort lidt mere for at få fronten til at ligne noget hentet fra den nyere 718 Cayman. Interiøret er dog det, bilen umiddelbart falder på. For her kan bilen ikke løbe fra sin sande identitet som en Toyota MR2. Heller ikke selvom der er sat et Porsche-emblem i midten af rattet.

Motoren? Ja, den er der heller ikke meget Porsche over. Medmindre der er gjort noget ved den, er det Toyotas egen 1,8-liters firecylindrede benziner. Sådan en har 140 hestekræfter komplet til en femtrins manuel gearkasse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Er det alligevel noget der frister, så skal bilen ud på en ret lang tur. For til salg er den godt nok. Men i Thailand hvor den står til en pris på 850.000 thai-bath. Hvilket lyder af meget men ikke er det. Eller jo.. for en 11 år gammel Toyota er det nok lidt pebret. Det svarer til 172.000 danske kroner.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
1
2
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk