Kan du se, hvad denne bil IKKE er?


Okay, du får lige svaret her. Det er hverken en gammel 3- eller 5-Serie. Men hvad pokker gemmer der sig så under kofangerne?

Her på Boosted-redaktionen troede vi, at vi havde set vores andel af Honda/Acura Legend-modeller. Ludacris kører – selvom der triller millioner af dollars ind på hans konto om året – eksempelvis stadig rundt i en 29 år gammel Legend. Og det er sejt, men så faldt vi over billederne af denne Legend og tabte både og ører og kæber.

Bilen er fornyelig blevet spottet på gaden i Japan, og vi har på fornemmelsen, at ejeren nok heller vil have haft en BMW. Måske to. For frontpartiet ligner noget, der er revet direkte fra en faceliftet E46 3-Serie. Før bagenden bliver meget 5-Serie E60-agtig. Og det er nok det mest imponerende ved det hele. For kast lige et kig på bagenden af en original Legend fra de tidlige 90’ere…

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
LÆS OGSÅ: Bilforhandler om afsløringer i DR-program: Det hele er løgn

Har du gjort det? Godt så! Der skal MEGET fantasi til at se den smeltet sammen med en meget yngre – og meget større – BMW. Men her det altså gjort. Vi aner ikke, hvad der har motiveret ejeren. Men ét skal han da have – ros for at tænke ud af boksen.

Tilpasning især mellem forskærmene og kofangeren kunne han dog godt lære lidt om.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk