Kan du se, hvad denne bil i virkeligheden er?

Køn er den ikke. Men kompressoren følger – imodsætning til BBS-hjulene – med i handlen… tror vi nok.


At style billige biler så det kommer til at tage sig ud som sportsvogne og superbiler – ja, måske endda hyperbiler – er ikke noget nyt. Det ser vi ganggang. Men hvem har lige fået den hjerneblødning, at en første-generations Mazda MX-5 skal ligne en BMW Z3?

Nej, vel? Men jo. Bilen dukkede op på Facebooks Marketplace for nogle dage siden med en pris på 3.900 dollars. Et nærmere kig afslører, at bilen – trods det at ejeren blot vil have små 26.000 kroner for den – er fyldt med fejl og mangler. Faktisk synes vi, nu vi tænker over det, at prisen er noget i den høje ende.

Døm selv: Den japanske roadster har fået monteret et GFRP-bodykit. Et levn fra 1990’erne. Den kører med en Bilstein-undervogn, en Borla-udstødning og en Jackson Racing-kompressor.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Den kræver flere kærlige hænder 
Det er i hvert fald, hvad den nuværende ejer skriver om bilen. Den har i øvrigt kørt 230.000 kilometer, og har eftersigende ‘brug for adskillige reparationer’. Forsøget på at efterligne Z3’eren er heller ikke lige frem overbevisende godt lavet. Især sideskørter og den bagerste kofanger ligner noget, der kan falde af hvert andet øjeblik.

Åben dørene og der er ikke gjort det mindste forsøg på at skjule, at vi her i virkeligheden har med en ældre Mazda at gøre.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Så er der hjulene. De er fra BBS og redder i det mindste lidt af bilen. Men nej, for sælger siger, at de ikke følger med. I hvert fald ikke til prisen.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.

Artikler og reklamelinks:
1
2
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk