Kan du se, hvad denne bil gerne vil ligne?

Den har lige været til salg på en auktion. Men ingen ville byde det, som sælgeren ville have.

Under den meget gule lak på denne bil gemme sig en… Corvette fra 1976. Men den vil i virkeligheden gerne være en langt yngre bil. I 1990’erne blev den nemlig bygget om af RPM Design Limited.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Kittet inkluderer nye lygter, forskærme, for-og bagkofanger. Det siges, at kun to biler fik denne såkaldte Sabre-styling. Men vi har ikke kunnet bekræfte det.

Motorrummet har også set sin andel af ændringer. Den original blev dengang i 90’erne taget ud for at gøre plads til en tunet 5,7-liter V8’er. Men det er stadig en tre-trins automatgearkasse, som får kræfterne i asfalten. Sælger oplyser dog ikke hvor mange hk, det drejer sig om.

På kilometertælleren står sølle 8.000 mil eller 13.000 kilometer. Det er dog efter ombygningen. Men kan du se, hvad bilen ligner? Eller i hvert fald hvad den gerne vil ligne?

Reklameblok:Altså med lidt godt vilje står der på billederne herunder en Dodge Viper. Eller rettere: En Dodge Viper-klon.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.

Reklameblok:

1
2
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk