Kan du leve uden M-power – så har BMW M440i nu 420 hk

Den er billigere, og så er BMW M440i næsten lige så potent som M4, når først AC Schnitzer har kigget på den.

Du slipper ikke for den særprægede front, der på det nærmeste ligner en kanin med voldsomt overbid. Men..! Kan du ikke helt finde budget til M4, så er en peppet M440i måske sagen.


De ekstra 53 hestekræfter og yderligere 100 newtonmeter sørger AC Schnitzer for. Og det burde kunne mærkes, når du træder på pedalen længst til højre. På den måde er der faktisk kun 40 hestekræfter op til fuldblods-M’eren.

Lige nu kommer opgraderingen godt nok kun den benzindrevne rækkesekser til gode. Men tunerne lover, at man snart har noget klar til diesel-lokomotivet M440d, der fås med firehjulstræk, også.


LÆS OGSÅ: UPS: Bilist fløj forbi politiet med 111 km/t

Skal vi lige vende tilbage til benzineren for en kort bemærkning, så hælder AC Schnitzer gerne alt det kulfiber, du kan komme i tanke om, i bilen. Bare du betaler.

Så står tunerne i øvrigt også klar med et nyt udstødningssystem i rustfrit stål og 20″ letmetalsfælge. De måler 8,5″ på den forreste aksel, mens der er blevet plads til 10,5″ bagpå.

Er der stadig luft i budgettet, er vores klare anbefaling, at du også kaster et kig på undervognen til M440i. Den kan AC Schnitzer nemlig tvinge op til 40 millimeter tættere på asfalten.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk