Nu kan din Mustang få en krop af kulfiber

Du får det ikke foræret – men for pengene får du næppe noget mere cool end en Mustang klædt helt i kulfiber.


Du skal have 326.000 danske kr. eller 43.000 amerikanske dollars liggende. Og så selvfølgelig en Mustang holdene i garagen. Men har du det, tager Asira Designs pengene – og bilen – og returnerer med en muskelbil klædt kun i kulfiber.

Glemt alt om en lille spoiler i det fjerlette materiale. Det her alvor. For de mange penge maler det amerikanske firma også bilen. Skal de lade den stå, så du rigtig kan se den nøgne kulfiber, skal du finde yderligere 15.000 dollars – 113.000 kr. – i budgettet.

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen: “Det er en overscoring”

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Og så har vi slet ikke talt, om hvad Asira Designs kan gøre for motoren. Den store V8-klump kan nemlig få selskab af en kompressor. Så har bilen med lethed 850 hestekræfter. Selvfølgelig gennem baghjulene.

Er penge ikke noget, du skal bekymre dig om, kan firmaet gå endnu mere amok. De kan finde lige omkring 45 kilo i vægtbesparelser ved at smide bagsæderne, de originale forstole og udstødningssystemet. Til gengæld får du racerstole og et custom-bygget udstødningssystem. Og nå ja, så selvfølgelig en ikonisk Ford i kulfiber.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Artikler og reklamelinks:
1
2
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk