Reklame:

Kan det betale sig at købe brugte reservedele?

Det giver altid anledning til stor ærgrelse, når bilen går i stykker, eller man er ude for et uheld. For det første er det irriterende at skulle bruge tid og energi på at få bilen til mekanikeren, og for det andet og ikke mindst er det altid ærgerligt at skulle bruge penge på mekanikerregning og reservedele til bilen.

Det hele behøver dog heldigvis ikke at blive så dyrt endda. Du kan nemlig med fordel købe brugte reservedele.

Her kan du købe brugte reservedele

Der findes et stort marked for brugte reservedele, og du kan købe dem forskellige steder. Et af de mest populære steder at henvende sig er hos en autoophugger. En autoophugger ligger ofte inde med et utal af forskellige reservedele fra masser bilmærker. En enkelt søgning på nettet vil hurtigt give dig et overblik over udbud og pris.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Autoparts24 er et de af sites, hvor man kan sammenligne priser på reservedele og købe dem direkte fra autoophuggere. Det giver dig mulighed for at finde netop den reservedel, som du står og mangler, til en ganske fornuftig pris.

Der er også mange private, som sælger brugte dele til biler via annoncer i aviserne eller på salgssider på nettet.

Brugte reservedele er billigere end nye

Det siger vist sig selv, at de brugte dele er billigere end de nye. Det er dog ikke sikkert, at du er klar over, hvor mange penge du faktisk kan spare ved at købe brugte dele.

Du kan nemlig spare helt op til 20% af prisen, når du vælger de brugte reservedele. Det er en kæmpe besparelse. Hvis du er vant til at købe nye reservedele direkte hos dit mekanikerværksted, så overvej om du ikke skal prøve at købe brugte bildele næste gang, at bilen skal til mekanikeren.

Fordelene ved at købe brugte dele på nettet

Den allerstørste fordel ved at købe brugt på nettet er, at prisen på reservedele er yderst fornuftig. Når du kan sidde i ro og mag og søge efter de helt rigtige dele til bilen, har du mulighed for at finde den rette del til den helt rette pris.

En anden stor fordel er, at du kan søge mellem tusindvis af reservedele. Du er således ikke begrænset af et afgrænset udvalg, men kan nærmest vælge frit på alle hylder. Med et stort udvalg har du også mulighed for at sammenligne både kvalitet og pris. På den måde kan du få præcis den ønskede vare.

Skulle du være i tvivl om, hvorvidt du har kig på den rette reservedel i den rette kvalitet, kan du altid kontakte din mekaniker for råd og vejledning. På de gode onlineshops vil du ofte også kunne finde tips og gode råd, så du er sikker på at få gjort en god og sikker handel.

Vær obs på kvaliteten af reservedelene

Ved køb af brugte dele skal du sikre dig mod beskadigede og defekte dele, da disse kan ødelægge din bil og i værste fald være skyld i uheld.

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?