Kæmpe fest og kondisko indvier Silkeborgmotorvejen


Den har været én af de mest omdiskuterede emner i det midtjyske i 20 år. Nu åbner den endelig, fortæller direktør for Silkeborg Musik og Kultur Events, Oliver Zähringer. Event-direktøren taler naturligvis om den kommende åbning af Silkeborgmotorvejen, vis i alt 29,2 kilometer nye asfalt fra søndag d. 11 september vil forbinde Silkeborg i vest med Århus i øst.

Oliver Zähringer vurderer, at den nye motorvejsstrækningen får enorm betydning ikke bare for Silkeborg by, men for hele regionen. Og det er noget, der skal fejres. Derfor står han i spidsen for det, som har fået navnet “Danmarks Største Vejfest”.

Butikkerne i Silkeborg får festen i gang med skarpe tilbud i dagene op til indvielses-weekenden. Fredag d. 9. september vil der desuden være et kæmpe gratis arrangement på Silkeborg Havn, hvor alle er velkomne. Efterfølgende vil DGI tage over, når de første af de allerede over 10.000 tilmeldte motionsløbere og -ryttere sendes over den nye motorvejsbro om lørdagen. Motionen vil fortsætte til søndag på distancer op til 66,5 kilometer. Vil du gå, løbe eller cykle med henover det nye stykke af det midtjyske, så er der stadig åbent for tilmeldinger. Når motionen holder pause for at få vejret, tager musikken over.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
DSV LOGO BRED BILER

Det sker når bands som D-A-D, pladeaktuelle Dizzy Mizz Lizzy, Gnags og Christopher sætter musikalske svingninger i Cirkuspladsen og glade festivalgængere på Kastaniehøjvej i Silkeborg. Oliver Zähringer har helt særlige forventninger til arrangementerne omkring åbningen af den nye motorvej i det jyske.
– Jeg håber, at folk får en fest, og at det kan være med til, at de genopdager Silkeborg som by, fortæller han i dag til Boosted Magazine.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Cirkuspladsen er åben fra kl. 13.00 med de første musikalske indslag fra kl. 15. Klokken 23.15 går D-A-D på scenen og vrider det sidste ud af en forhåbentlig højspændt dag i Silkeborg. Arrangementerne på pladsen fortsætter dog helt frem til kl. 02.00 med forskellige temafester. Koncertpladsen takker af en halv time senere. Om søndagen er der kongelige indvielse, når H.K.H Kronprins Frederik klipper snoren til den nye motorvej.

Se hele det store vejfest-program lige her – følg med på den officielle facebookside – og køb din billet med 30 procents rabat nu!

DSV Ann KONCERT U RABAT 266x365 (GENEREL)

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk